Project C. 

We Coach. We Create.

 

Project C. vzw wil met haar bestaan bijdragen aan de fysieke en creatieve ontwikkeling van de samenleving. De organisatie tracht naast een fitte levensstijl ook een positiever en breder beeld van alle mogelijke fysieke activiteiten bij een zo groot mogelijke doelgroep weer te geven. Dit doen ze door middel van verschillende projecten rond coaching en creatie te combineren. Project C. zet voornamelijk in op danseducatieve projecten (WE CREATE) en sportacitiviteiten (WE COACH).  

Project C. vzw staat voor gedreven, ruimdenkend en persoonlijk.

Gedreven

omdat we met grote passie en bezieling ieder nieuw project aangaan. Vol enthousiasme willen we steeds op zoek gaan naar de beste uitkomsten. Hindernissen proberen we op een positieve en creatieve manier te verhelpen.

Ruimdenkend

omdat we steeds op zoek gaan naar nieuwe vormen om coaching en creatie te benaderen. Geïnspireerd door admiraal Grace Hopper zeggen we: The most dangerous phrase in the language is, ‘We’ve always done it this way.’ We willen met onze projecten out of the box denken. Zo willen we mensen laten geloven in de samenwerking tussen creatie en sport en zijn ontelbare combinatiemogelijkheden.

 

Persoonlijk

omdat we geloven in de onbegrensde mogelijkheden van ieder individu en telkens kijken hoe we daar het beste aan kunnen voldoen. Iedereen krijgt een uniek en op niveau-aangepast traject. We willen ieder individu op elk moment de mogelijkheid bieden de beste versie van zichzelf te ontdekken.

 

Contact

Project C. vzw

Create: 0474/23.43.38

Coach: 0472/87.65.71

Email: info@projectc.be

Follow us

  • Facebook - White Circle
  • Vimeo - White Circle

​© 2019 Project C. vzw.