Griet

Mertens

Ik ben Griet,

Ik ben mijn lichaam.

Mijn lichaam verteld mij over wie ik ben, over mijn ziel, over de onschatbare wijsheid die in mij leeft en de kracht van mijn levensenergie.

Mijn lichaam is geboren om te bewegen en om anderen te laten bewegen.

 

Bewegen is voor mij altijd al een vertrouwde taal geweest, een essentiële manier om contact te maken en te communiceren met mezelf en de wereld om me heen.

Bewegen is mijn manier om mijn gevoelens te onderzoeken en uit te drukken om zo mezelf beter te begrijpen en het leven intenser te ervaren.

 

Ik ben een intuïtieve, enthousiaste, expressieve, dans en bewegingstherapeut die zich blijft verdiepen met kennis, methodes en belichaamde ervaringen.

De zoektocht naar mijn eigen lichaam, gedachten, gevoelens, vragen die mij aangezet hebben de relatie met de wereld om me heen te onderzoeken waren de afgelopen 20 jaar mijn verborgen kracht.

 

Beweging is de draad in mijn leven die deze verschillende ervaringen tot één ervaring verbindt - mijn ervaring.

De passie en motivatie achter mijn verkenningen, hebben mij uiteindelijk geleid dat dit pad mijn levensstijl is geworden en dat ik als dans en bewegingstherapeute/lichaamsgerichte psychotherapeute mijn werk met veel liefde in beweging breng en graag deel met de wereld.   

Follow us

  • Facebook - White Circle
  • Vimeo - White Circle

​© 2019 Project C. vzw.